Medewerkers

Huisartsen

Met de huisarts kunt u problemen met uw gezondheid (of van uw kind) bespreken. De huisarts houdt overzicht over de totale situatie van u en uw eventuele gezin. De huisarts weet van heel veel gezondheidsproblemen wat af; hij kan u adviseren, onderzoeken en behandelen en hij weet wanneer het beter is om u door te verwijzen naar een specialist of een andere zorgverlener. Als u met meerdere zorgverleners te maken heeft, is de huisarts degene die de zorg coördineert. De huisarts beoordeelt en behandelt de meeste gezondheidsproblemen zelf.

Karen Cnossen

BIG 39065274701
Ze werkt samen met Irene Liberton.
3 dagen

Irene Liberton

BIG 99044500201
Ze werkt samen met Karen Cnossen.
3 dagen

Jildou van Duijvendijk

BIG 39066531001
Zij werkt samen met Frederike Krikke.
3 dagen

Frederike Krikke

BIG 59022244501
Zij werkt samen met Jildou van Duijvendijk.
2 dagen

Martijn Geertsen

BIG 59058478801
Tevens praktijkmanager. Wordt op dinsdag en vrijdag meestal waargenomen door een waarnemend huisarts: Jenny van den Broek
3 dagen

Jenny van den Broek

BIG 29921981501
Waarnemend huisarts
3 dagen

Doktersassistente

De doktersassistente beantwoordt de telefoon en voert ook medische handelingen uit. Zij kan bijvoorbeeld oren uitspuiten, urine onderzoeken, injecties geven en de bloeddruk meten. Verder geeft zij adviezen bij veel voorkomende klachten. De doktersassistente is hiervoor opgeleid en heeft instructies gekregen van de huisarts. Net als de huisarts heeft de doktersassistente beroepsgeheim.

Anouk Geuijen

Cecile van der Have

Lisa Otten

Viola Vedder

Lianne de Leeuw

Anita van Rossum

Praktijkondersteuner somatiek

Als u een chronische ziekte heeft, kunt u te maken krijgen met de praktijkondersteuner. Zij doet de controles voor één of meer chronische ziekten, zoals hart- en vaatziekten, diabetes (suikerziekte) en astma. De praktijkondersteuner is hiervoor opgeleid en heeft instructies gekregen van de huisarts. Net als de huisarts heeft de praktijkondersteuner beroepsgeheim.

Praktijkondersteuner GGZ

Een praktijkondersteuner GGZ kan u helpen om uw klachten beter te begrijpen en ermee om te gaan. Hij of zij kan ook een kortdurende behandeling geven. Een praktijkondersteuner werkt onder verantwoordelijkheid van de huisarts.

Zie ook: https://www.thuisarts.nl/psychische-klachten/ik-heb-psychische-klachten

Miranda van der Meijde

POH-GGZ
dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Praktijkondersteuner jeugd

In nauwe samenwerking met de gemeente Arnhem werkt Karin enkele dagdelen per week bij ons.

Zij inventariseert en begeleidt allerlei vragen en problemen van kinderen/jongeren en hun ouders. Ook heeft zij nauwe contacten met de Wijkteams die verantwoordelijk zijn voor de jeugdhulp.

Zie ook: https://velperbeek.onzehuisartsen.nl/nieuws/praktijkondersteuner-jeugd-in-de-huisartsenpraktijken/

Karin Leusink

POH-jeugd
Maandag