Toenemende drukte in de huisartsenzorg

De druk op de huisartsenzorg neemt toe. De telefoon staat in de praktijk vaak roodgloeiend. Als praktijk willen we graag de juiste zorg geven en proberen we u ook te wijzen op de vele manieren om zorgadvies te krijgen.

Telefoon

De doktersassistenten beoordelen alle zorgvragen naar urgentie, prioritering en hoeveel tijd de zorgvraag kost. Met als doel de juiste zorg op het juiste moment bij de juiste zorgverlener. Door de drukte kan het echter gebeuren dat u  langer moet wachten aan te telefoon.

Alternatieven

Wist u dat er naast telefonisch contact ook nog andere manieren zijn om het juiste zorgadvies in te winnen?

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via het patïentenportaal (MijnGezondheid.net) een vraag te stellen via een e-consult of online een herhaalrecept aan te vragen. Kijk op de homepage voor meer informatie ( tegel "uw dossier").

Naast deze mogelijkheden kan er ook altijd advies ingewonnen worden via Thuisarts.nl of Moet ik naar de dokter.nlHier vindt u goede en betrouwbare informatie waardoor het soms niet eens meer nodig is om langs de huisarts te gaan. 

Spoed

Voor spoed geldt dat wij altijd bereikbaar zijn via keuze 1 in ons keuzemenu.

Na 17.00 uur of in de weekenden kunt u bij spoed de Huisartsenpost bellen op telefoonnummer 026 -389 96 96. Als elke seconde telt, bel dan 112. 

Zie ook

Spoed: wie moet je bellen? | Thuisarts.nl