Vaccinatiebewijs voor reizen of evenementen

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?
Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen. Dit geldt ook voor alle mensen die door ons gevaccineerd zijn EN die toestemming hebben gegeven om deze informatie te delen met het RIVM.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen. U kunt alsnog toestemming geven om de vaccinatiegegevens te delen met het RIVM. Hierna kunt u via de eerder genoemde stappen zelf een vaccinatiebewijs generen.

Alleen als u door ons gevaccineerd bent EN de gegevens absoluut niet wil delen met het RIVM dan kunnen wij  hopelijk een vaccinatiebewijs voor u generen. Dit is voor ons een extra en complexe taak dus hier zal enige tijd overheen gaan. Ook omdat onze primaire taak het leveren van patiëntenzorg is.

Stuurt u dan een e-mail naar assistente@velperbeek.nl geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens.
Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe.
Al uw eventuele vragen hierover ontvangen wij bij voorkeur per e-mail.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.